Hajdar Beqa për përplasjen me deputetin e VV-së: Mendova se është punëtor i sigurimit

Seanca e sotme e Kuvendit të Kosovës është ndërprerë pas tensionimit të situatës mes deputetëve të pozitës dhe opozitës.