‘Grushti i Zotit’, fotoja që ka nxitur debat në internet

Kjo foto e mrekullueshme është shkrepur në Ishullin e Madeiras në Portugali. Ajo është fotografuar nga blogeri Rogerio Pacheco.

Bota

27/01/2016 23:50

Fotoja tregon një re të madhe që duket sikur ka marrë formën e një grushti.  Për shkak të perëndimit të diellit ajo ka marrë dhe një ngjyrë të flaktë.

“Një grusht nga Parajsa”, e kanë cilësuar portugezët.

Fotoja është shpërndarë me shpejtësi në rrjetet sociale si një fenomen natyror i veçantë, por ka dhe nga ata që besojnë se ajo mbart një mesazh nga Zoti./shekulli

madeira-strange-cloud-2

madeira-strange-cloud