Gruaja shtatzënë traumatizohet te KFC: Gjeta tru në ushqim

Një nënë e re ka mbetur 'e traumatizuar' pasi gjeti trurin e pulave në KFC-në e saj të parë, që nga mbyllja.

Fun

06/06/2020 13:52

Nicole Matthews, 22 vjeç, nga Stretford, Greater Manchester, teksa po hante një pjesë mish pule, u përball me zbulimin e neveritshëm të asaj që dukej si tru apo si pjesë veshkash.

Ajo thotë se incidenti i tmerrshëm i ka hequr dëshirën për të ngrënë mish për jetë.

Dorëzimi mbërriti nga dyqani i Tregtisë me pakicë Trafford Retail të Shtunën në 30 maj rreth orës 08:30, por vetëm disa minuta më vonë vendosi ta hidhte të gjithën në kosh.

Ajo tha:

Në kafshimin e parë dhe thjesht shijova, kështu që e kalova poshtë, por më pas shkova në tualet për të vjellë, kjo pasi jam edhe shtatzënë. Që nga ai moment kam ngrënë vetëm dy biskota dhe një mollë, dhe mendimi për të ngrënë ndonjë ushqim,po më bën të ndjehem vërtet e sëmurë.

KFC në lidhje me incidentin tha se është diçka që mund të ndodhë kur merresh me pulë të freskët.

Nicole thotë se ajo është e irrituar nga mungesa e veprimit të kompanisë së përpunimint të mishit të pulës KFC, dhe nuk beson se po bëjnë mjaftueshëm për të ruajtur standarde të larta.