Gruaja që ngre objekte të rënda nëpërmjet muskujve të vaginës (Foto/Video)

Kjo grua ka një talent tejet të veçantë. Ajo është e aftë të ngre objekte relativisht të rënda, nëpërmjet muskujve të vaginës së saj.

Fun

06/02/2016 17:30

Kim Anami 44 vjeçare nga Los Angeles, praktikon një sport të pazakontë që quhet “peshëngritje vaginale”.

Madje ajo thotë se ky sport e fuqizon gruan dhe ndërsa ka efekt të njëjtë sikurse rregullimi i fytyrës që njihet sikurse ‘Face lift’, shkruan Dailymail, transmeton lajmi.net.

“Gjithmonë jam ndjerë shumë e vetëdijshme për energjinë time seksuale dhe kisha po ashtu një interes se si të bëjmë seks edhe më mirë. Në fillim praktikova atë që unë tashmë e quaj “Kung-Fu vagjinale”, mjeshtëria e të gjithë vaginave, 20 vjet më parë”, tha ajo./lajmi.net.

30D6603200000578-3429696-image-m-59_1454495206349 30D65FC400000578-3429696-image-m-69_1454495472961 30D6604600000578-3429696-image-m-67_1454495339827 30D661AF00000578-3429696-image-m-66_1454495325076 30D6621800000578-3429696-image-m-61_1454495267087 30D661B700000578-3429696-image-m-60_1454495224013