Grenell s’e përjashton pjesëmarrjen e Rusisë në dialog – Nuk merret me akuzat e Kurtit ndaj tij

Përfshirja e Rusisë në dialogun mes Kosovës e Serbisë, tanimë është një ide e shprehur haptaz nga Moska zyrtare, dhe e cila nuk po kundër shtohet as nga fuqitë e mëdha perëndimore.