Grabitje me armë në një bankë në Prishtinë

Një grabitje e armatosur ka ndodhur sot në filialin e bankës BKT në Prishtinë.

Lajme

03/12/2018 13:49

Ngjarja ka ndodhur para pak minutash në filialin e bankës BKT në qendrën tregtare Grand Store në Prishtinë, ka qenë qendra e një grabitjeje të armatosur, raporton Express.

Lajmi.net ka kontaktuar edhe me Policinë e Kosovës dhe do t’ju mbajë të informuar për rastin në fjalë.