Grabitja e dhunshme e argjendarisë në Suharekë: Ish-koloneli nënvizon detaje për hajnat

Ditë më parë vendi u trondit nga një grabitje e dhunshme që ndodhi në qytetin e Suharekës. Në lidhje me këtë rast, ka folur ish-kryehetuesi i policisë, Rrahman Sylejmani, shkruan lajmi.net. Sa i përket kësaj vjedhje, ai ka dyshimet e veta, të cilat i mbështet në aspektin profesional dhe të përvojës. Ai hedh dyshimet se…

Lajme

02/12/2023 21:40

Ditë më parë vendi u trondit nga një grabitje e dhunshme që ndodhi në qytetin e Suharekës.

Në lidhje me këtë rast, ka folur ish-kryehetuesi i policisë, Rrahman Sylejmani, shkruan lajmi.net.

Sa i përket kësaj vjedhje, ai ka dyshimet e veta, të cilat i mbështet në aspektin profesional dhe të përvojës.

Ai hedh dyshimet se hajnat pas kryerjes së vjedhjes, “tregun” e kishin të sigurt se ku do ta shisnin./Lajmi.net