Gjykata Themelore në Gjilan një muaj paraburgim për preshevarin që ushtroi dhunë ndajë gruas

Gjykata Themelore në Gjilan ka caktuar masën e paraburgimit ndaj të pandehurit M. A. në kohëzgjatje prej një muaji.

Lajme

06/04/2018 16:13

I pandehuri M. A. shqiptar nga Komuna e Preshevës, por me vendbanim të përkohshëm në Gjilan, ka ushtruar fillimisht dhunë psikologjike dhe më pas edhe dhunë fizike ndaj bashkëshortes së tij.

Me këto veprime i pandehuri M. A. dyshohet se ka kryer veprën penale sulmi nga neni 187 paragrafi 3 lidhur me paragrafin 1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës (KPRK).

Gjykata pasi ka shqyrtuar të gjitha shkresat e lëndësdhe duke e konstatuar se ky person është një recidivist, ka caktuar masën e paraburgimit.

Palët kanë të drejtën e ankesës ndaj këtij vendimi në Gjykatën e Apelit. /Lajmi.net/