Gjykata Speciale nuk e “pastron” politikën (Video)

Gjykata Speciale nuk do t’i sjellë probleme Kosovës në rrugën e saj drejt konsolidimit dhe integrimit ndërkombëtar të shtetit. Kjo Gjykatë, nuk e ka për qëllim as pastrimin e klasës politike, por vetëm të tregoj gatishmërinë e Kosovës për të pranuar përgjegjësi ndërkombëtare.

Lajme

05/08/2015 20:42

Të paktën kështu thonë profesorët universitar, Ibrahim Gashi dhe Lisen Bashkurti, raporton Tribuna Channel.

Gashi konsideron se Gjykata Speciale është një konsensus i madh ndërkombëtar dhe si e tillë duhej votuar për ta ruajtur mbështetjen nga vendet mike.

YouTube player