Gjuriq pas ndalesës për të hyrë në Kosovë: Shihemi në Kosovë e Metohi

Ndalimit për hyrje në Kosovë, drejtori i Zyrës Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq i është përgjigjur me një porosi të shkurtër në Twitter.

Lajme

13/04/2016 22:16

Me një ton kërcënues, kolegëve nga Prishtina, siç i quan ai, i ka porositur “shihemi në Kosovë e Metohi”.

“Kolegëve nga Prishtina, siç veproj në situata të ngjashme, i porosis: Shihemi në Kosovë dhe Metohi”, ka shkruar Gjuriq.

Gjuriq parashiheh që sot të merrte pjesë në Koventën e Partisë Progresive të Serbisë në Graçanicë, mirëpo një gjë e tillë u pamundësua nga autoritetet kosovare. /KosovaPress/