Gjuaj macet në vend të luleve

Gjuajtja e luleve në dasmës nuk është më trend. Tash, është trend të gjuash macen.  Kjo është In tani. Nëse besoni në manipulimet e fotografive që bëhen nëpër blogje të ndryshme, atëherë shumë mirë, sepse kjo ju bën që të krijoni ide të reja lidhur me traditat e dasmave. Duke eksploruar andej, mund të shihni…

Lifestyle

12/10/2013 11:37

Gjuajtja e luleve në dasmës nuk është më trend. Tash, është trend të gjuash macen.  Kjo është In tani.

Nëse besoni në manipulimet e fotografive që bëhen nëpër blogje të ndryshme, atëherë shumë mirë, sepse kjo ju bën që të krijoni ide të reja lidhur me traditat e dasmave. Duke eksploruar andej, mund të shihni shumë fotografi inspiruese që janë të bëra me fotoshop, ku mund t’i përdorni si shembuj gjatë dasmës suaj. Dhe kjo me hedhjen e maces në vend të luleve, ishte shume simpatike dhe tani praktike.

Është një kombinimi i mirë i frikës nga dasma dhe frikës nga gërvishtjet e maces, por funksionon.