Gjithçka për ndeshjen Kosovë-Haiti

Zyrtarë të FFK’së kanë njoftuar sot adhuruesit e futbollit për detajet e ndeshjes së parë miqësore të Kombëtares së Kosovës, kundër Haitit, më 5 mars në Mitrovicë. Gjithçka rreth çmimeve të biletave dhe modaliteteve tjera shikoni videon:

Lajme

25/02/2014 13:28