Gjermania zgjeron rregullat e karantinës për vendet fqinje

Qeveria gjermane shpalli sot Kroacinë, Slloveninë, Hungarinë, Bullgarinë dhe Qipron, si zona me rrezik të lartë për COVID-19, që do të thotë se udhëtarët që hyjnë në Gjermani nga ato rajone do të duhet t’i nënshtrohen një karantine, nëse nuk mund të paraqesin një rezultat negativ testi COVID-19 të kohëve të fundit.

Bota

30/10/2020 22:18

Pothuajse e gjithë Austria është shtuar në listën e zonave me rrezik të lartë, duke përjashtuar vetëm dy rajone të vogla, raporton ATSh.

Për Italinë, rregullat janë zgjeruar për të mbuluar pothuajse të gjithë vendin.

Tani për tani,vetëm Kalabria përjashtohet nga rregullat.