Të Infektuar: 4307

Të Shëruar: 2095

Të Vdekur: 94

Gjeni peshkun të fshehur në fotografi

13:18 | 4 Qershor 2020

A mund të gjeni peshkun e fshehur?

Në këtë fotografi shihen disa oktapod ku në mesin e tyre është i vendosur edhe një peshk por që duhet pak shkathtësi që ta gjeni, transmeton lajmi.net.

Testoni veten tuaj se sa kohë ju duhet që ta gjeni peshkun

Nëse akoma nuk mund ta gjeni peshkun dhe keni nevojë për ndihmë, më poshtë gjeni përgjigjen e duhur. /Lajmi.net/