Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Gjeni dallimet në 5 fotografi

17:59 | 16 Shtator 2020

Sa mund ti vëreni detajet?

Në këto 5 fotografi ka një detaj të vogël që i bënë të dallojë nga objektet, numrat apo figurat që janë të paraqitura.

Një person që shikon detajet, do ti gjejë dallimet. Provoni se sa kohë do ju duhet dhe sa të shkathët jeni.

 1. Gjeni numrin 2.
 2. A mund të shikoni qenin në fotografi?
 3. Gjeni numrin 7.
 4. Gjeni dallimin në numra.
 5. Gjeni objektin që nuk përshtatet.
  Nëse akoma nuk mund të gjeni dallimin në këto fotografi, më poshtë keni përgjigjen e duhur.
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.