Gjendet fëmija shtatëvjeçar i zhdukur gjatë sulmeve terroriste në Barcelonë

Policia spanjolle ka bërë të ditur sot se një fëmijë shtatëvjeçar, i cili konsiderohej i humbur gjatë sulmeve terroriste në Barcelonë, gjendet në një spital të këtij qyteti.

Bota

19/08/2017 17:35

Julian Kadman është pranuar në një spital të Barcelonës, pas sulmeve terroriste, shkruan gazeta “El Mundo”.

Siç thuhet, policia spanjolle për asnjë moment nuk e ka konsideruar këtë shtatëvjeçar si të zhdukur, pasi që ishte në njohuri se ku ndodhej dhe cila ishte gjendja e tij.