Gjenden të vdekur një vajzë dhe një burrë në Shkup

Është gjetur e vdekur në një banesë në lagjen Aerodrom të Shkupit vajza Marija M., e lindur më 1991, nga Ohri. Në ndërtesën e njëjtë, në shkallë, është gjetur edhe kufoma e Predrag T. (1980) nga Shkupi.