Gjashtë arsye pse duhet ta përdorni dezinfektuesin Treox D

Një prej dezinfektuesve ekologjik, që prodhohet në Gjermani, e që ka gjetur përdorim në shumë shtete të botës, në shumë veprimtari është Treox D. Ky produkt tashmë është edhe në Kosovë.

Lajme

30/10/2020 14:19

Treox D tashmë përdoret në shumë bizneseve të njohura globale në forma dhe për nevoja të ndryshme. Treox D rekomandohet për përdorim në shkolla, aeroporte, restaurante, spitale, zyre, vetura, ferma, shtëpi e shumë veprimtari të tjera pasi është dezinfektues që nuk irriton lëkuren, sytë, nuk shkakton alergji, nuk përmban substanca të rrezikshme dhe ka efekt të shpejt dhe efikas në mbytjen e viruseve, në këtë rast edhe Covid 19 dhe baktereve.

Treox D është një koncentrat dezinfektues me bazë uji që vepron me shpejtësi maksimale dhe pa efekte anësore në mjedis. Përbërësi akv prej 0.5% përbëhet nga hipoklorit natriumi dhe acidi hipoklorik.

Treox D nuk përmban përbërës petrokimikë dhe nuk ka surfaktantë, është pa ngjyrë, pa aromë dhe nuk përmban konservues, yndyrëra apo vajra. Është thjeshtë dezinfektues i padëmshëm ndaj njeriut apo kafshëve por shkatërrues ndaj mikrobeve.

Më poshtë, do të ofrojmë për ju gjashtë aspekte se pse rekomandohet që ta përdorni Treox:

Efikasiteti:

Reagon shpejt dhe në mënyrë efektive kundër mikrobeve patogjene, bakterieve, myshqeve, kërpudhave, sporeve etj. Eliminon aromat e pakëndëshme

Kursim kohe:

I përdorueshëm dhe i shfrytëzueshëm për të gjitha sipërfaqet. Pas aplikimit nuk kërkohet shpërlarje shtesë. Përdorim i lehtë dhe pa pajisje mbrojtëse.

Përparësitë për punonjësit:

Nuk shkakton plasaritje apo tharje të lëkurës edhe me përdorim të shpeshtë. Nuk shkakton dhimbje në kontakt me plagë ose lezione të lëkurës. Nuk ka avullim dhe mbetje të dëmshme. Nuk shkakton irritim të syrit.

Miqësor për Mjedisin/Ekologjik:

TREOX D është i biodegradueshëm dhe dekompozohet në lëndët e para pas procesit të dezinfekmit: ujë + kripë tryeze. TREOX D ka përbërës natyralë. Treox D nuk ka asnjë ndikim në mjedis gjatë aplikimit, asgjësimit dhe prodhimit.

Përparësitë:

I përshtatshëm për lëkurën e fëmijëve. I përshtatshëm për persona me alergji apo diabekët. Nuk është toksik. Nuk shkakton alergji dhe nuk është kancerogjen.

Kosto – perdorimi:

Nuk nevojitet trajnim specifik për përdorim. Nuk kërkon vend të posaçshëm për ruajtje (produkti posedon zero rrezikshmëri). Nuk nevojiten pajisje mbrojtëse (dorëza, maska) gjatë përdorimit.