Gjakovë: I shkaktoi dhunë psikike, ky i fundit arrestohet dhe dërgohet në spital psikiatrik

Policia ka raportuar se një person ka shkaktuar dhunë psikike ndaj një femre. Ndërsa ky i fundit pas arrestimit me vendim të prokurorit është hospitalizuar në repartin  psikiatrik. “Viktima femër kosovare ka raportuar se i dyshuari mashkull kosovar ka shkaktuar dhunë psikike ndaj saj. I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është hospitalizuar…

Lajme

01/03/2024 09:49

Policia ka raportuar se një person ka shkaktuar dhunë psikike ndaj një femre.

Ndërsa ky i fundit pas arrestimit me vendim të prokurorit është hospitalizuar në repartin  psikiatrik.

“Viktima femër kosovare ka raportuar se i dyshuari mashkull kosovar ka shkaktuar dhunë psikike ndaj saj. I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është hospitalizuar në repartin  psikiatrik.” /Lajmi.net/