Genta, si gjithmonë pa komplekse (Foto)

Pëlqen të eksplorojë në pamje, për t’u paraqitur ndryshe në çdo performancë të saj në publik dhe pse jo të “godasë” fort më look-un.

ShowBiz

24/08/2015 13:00

Ajo nuk ka komplekse. Këtë e tregon më së miri dhe me fotot që publikon në rrjetet sociale. Edhe pse kur realizon foto të cilat nuk dalin në perfeksion apo nuk kanë ndirçimin e duhur, këgëtarja zgjedh t’i ndajë më miqtë.

Thjeshtësia dhe spontaniteti që e karakterizon janë anë të tjera pozitive të Gentës, duke e bërë akoma dhe më të dashur për publikun.