Gazetarja pyet qytetarët se a i dinë numrat e policisë dhe zjarrfikësave: Befasojnë me përgjigjet

192 dhe 193 janë numrat telefonik për policinë dhe zjarrëfikësat. Rreth tyre, gazetarja e lajmi.net ka pyetur qytetarët se a i dinë ata numra, në rast se paraqitet nevoja t’i telefonojnë ndonjëherë, shkruan lajmi.net. Ndonëse janë numra me rëndësi, një pjesë e qytetarëve nuk i dinin ata. /Lajmi.net/

Lajme

25/02/2024 19:25

192 dhe 193 janë numrat telefonik për policinë dhe zjarrëfikësat.

Rreth tyre, gazetarja e lajmi.net ka pyetur qytetarët se a i dinë ata numra, në rast se paraqitet nevoja t’i telefonojnë ndonjëherë, shkruan lajmi.net.

Ndonëse janë numra me rëndësi, një pjesë e qytetarëve nuk i dinin ata. /Lajmi.net/