Gazetarja e njohur: 70% e ministrave shqiptarë paguajnë deri në 2 mijë euro për seks

Gazetarja Zhaklin Lekatari, e njohur për deklaratat e saj të drejtpërdrejta, ka “trazuar sërish ujërat” me atë që ka thënë në një studio televizive.

Lajme

10/06/2020 16:53

E ftuar te ‘Shqipëria live’, Zhaklina tha se 70% e ministrave dhe deputetëve në vendin tonë, janë të gatshëm që të paguajnë nga 1.500 deri në 2 mijë euro për një marrëdhënie.

“Mua më bindin statistikat dhe jo opinionet e një imami. Ky vend ka nevojë për statistika jo për mendimin tuaj dhe timin”, vazhdoi replikën e saj teksa kishte përballë një imam, i cili tha se kjo nuk e redukton aspak dhunën.

“Në Luksemburg, luftrat për shtëpi publike, se kush do jetë pronari i shtëpisë publike, i bëjnë shqiptarët”, përmbylli Zhaklina.