​Gashi: Thellimi i bashkëpunimit të Kosovës dhe Shqipërisë është i domosdoshëm

Shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, ka thënë se Kosova dhe Shqipëria kanë rrugën e përbashkët evropiane. Gashi para deputetëve në mbledhjen e përbashkët të ligjvënësve nga Kosova dhe Shqipëria, tha se thellimi i bashkëpunimit të dy vendeve është i domosdoshëm. Ai nënvizoi se Kosova tanimë ka një demokraci të…

Lajme

27/11/2022 11:48

Shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, ka thënë se Kosova dhe Shqipëria kanë rrugën e përbashkët evropiane.

Gashi para deputetëve në mbledhjen e përbashkët të ligjvënësve nga Kosova dhe Shqipëria, tha se thellimi i bashkëpunimit të dy vendeve është i domosdoshëm.

Ai nënvizoi se Kosova tanimë ka një demokraci të zhvilluar.