Gashi: Nëse vazhdon kështu paraqitja e Vjosa Osmanit, do të ishte minim i qëllimshëm i kandidaturës

23:54 | 11 Shtator 2019

Analisti Astrit Gashi, sonte në RTV Dukagjini ka thënë se LDK dhe Vjosa Osmani nuk po paraqiten si duhet nëpër debate.

Gashi ka thënë se atyre po ju mungojnë fjalët goditëse dhe se nëse vazhdon kështu, do të ishte minim i qëllimshëm i kandidaturës.

‘’Gashi dhe LDK spo paraqiten si duhet në debate. Duhen fjalë goditëse. E pajustifikueshme për një parti si LDK të hyjnë tash, dhe të mos kenë saktësi të termave elektorale. Nëse vazhdon kjo, mendoj se ky do të ishte minim i qëllimshëm i kandidaturës. Duhet të jetë më e konsoliduar’’, tha Gashi.