Gashi: Dino Asanaj nuk bëri vetëvrasje – atë e vranë (Video)

Avokati Tomë Gashi, ka folur sërish për rastin e vdekjes së Dino Hasanajt, ish-shefit të privatizimit në Kosovë.

Lajme

14/08/2015 23:51

“Ekipi i njëjtë ishte në rastin e Hasanajt dhe rastin Sopa. Unë mendoj Dino Hasanaj është vrarë. Vrasjen e kanë bërë vetëvrasje”, ka thënë ai në emisionin “Komiteti” të Gazetës Express, që transmetohet në RTK.

Ndryshe, Asanaj është vrarë tre vite më parë dhe ka qenë drejtor i Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

YouTube player

Dino Asanaj ne AKP