Garë e nxehtë ndërmjet LDK-së dhe VV-së për Komunën e Prishtinës (Video)

Subjektet politike i kanë bërë të gjitha përgatitjet për t’i prezantuar kandidatët për kryetarët komunash. Konkurrencë do të ketë mes kandidatëve të partive politike gjithandej Kosovës.

Lajme

24/08/2017 23:16

Nga Democracy Plus thonë se garë e ngushtë do të zhvillohet në Komunën e Prishtinës, ndërmjet LDK-së dhe Vetëvendosjes. Kurse, nga GAP thonë se disa prej kryetarëve të komunave kanë më tepër epërsi për shkak përformancës të treguar gjatë mandatit të kaluar katërvjeçar.

Garë e fortë pritet edhe në qendrat më të mëdha, si Gjakova, Ferizaj e Prizreni.

Partitë politike shpesh i rikandidojnë kryetarët aktualë, meqë i njohin më mirë problemet e komunës, por kjo nuk është garancë se ata do ta marrin mbështetjen edhe për një mandat tjetër.

YouTube player