Gara e përvitshme, babagjyshët “pushtojnë” Liverpoolin

Mediet sociale raportuan se më shumë se 1.500 garues ishin regjistruar për të marrë pjesë në garën e këtij viti.

Bota

03/12/2018 14:37

Qindra persona të veshur si babagjyshë të Vitit të ri mbushën rrugët e Liverpoolit, për garën e përvitshme “Santa Dash” që mbahet në qytetin anglez.

Atletë, vrapues dhe thjesht shëtitës, të veshur me kostumet e babagjyshit, u mblodhën në bulevardin “Canada” të Liverpoolit, për të nisur garën 5 km të gjatë përreth qytetit, transmeton “Top Channel”.

Mediet sociale raportuan se më shumë se 1.500 garues ishin regjistruar për të marrë pjesë në garën e këtij viti.

YouTube player