Fytyrat në objekte

Duke parë fytyra në objekte të ndryshme, kjo quhet ‘Pareidolia’. Shumë njerëz teorizojnë se ‘Pareidolia’ ndihmon identifikimin e fytyrave në objekte dhe i jep sens botës përreth nesh. Duke i gjykuar këto fotografi, themi se janë dashur dy vjet dhe një muaj për t’i zbuluar gjithë këto ‘fytyra’ në objekte. Së fundmi është hapur një…

Lifestyle

01/12/2013 16:00

Duke parë fytyra në objekte të ndryshme, kjo quhet ‘Pareidolia’. Shumë njerëz teorizojnë se ‘Pareidolia’ ndihmon identifikimin e fytyrave në objekte dhe i jep sens botës përreth nesh.

Duke i gjykuar këto fotografi, themi se janë dashur dy vjet dhe një muaj për t’i zbuluar gjithë këto ‘fytyra’ në objekte. Së fundmi është hapur një llogari e re në Twitter, e quajtur ‘@FacesPics’, e cila iu dedikohet fotografive të objekteve që ngjasojnë në fytyra.

Që kur ka postuar 57 fotografi më 9 nëntor, kjo llogari në rrjet social ka grumbulluar 172,000 përcjellës. Numri i tyre po shtohet minutë pas minute…