Futbollistja shënon nga mesi i fushës (Video)

Në një ndeshje të futbollit mes shkollave në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, një futbolliste realizoi nga mesi i fushës, menjëherë pas fillimit të ballafaqimit.

Sport

08/11/2014 10:07

Në ndeshjen mes skuadrave të shkollës së Roxbury dhe Randolpn, një futbolliste realizoi gol menjëherë në sekondat e para të ndeshjes.

Prej ku? Nga mesi i fushës. Menjëherë pas fillimit të ballafaqimit Paige Monaghan goditi nga mesi i fushës dhe shfrytëzoi daljen e portieres kundërshtare për ta dërguar topin në rrjetë.

“Trajneri më tha: Paige, nëse portierja nuk është në pozitë të mirë, godite topin. Dhe, derisa po qëndroja e pash se portierja nuk ishte në pozitën e saj më të mirë, dhe menjëherë pasi gjyqtari sinjalizoi për fillimin e ndeshjes, godita dhe gjithçka përfundoi mirë”, deklaroi ajo.