Futbollisti i njohur braktis futbollin për pornografinë

Italiani 24-vjeçar, futbollist në Seria D, ka lënë futbollin për t’u futur në industrinë e filmave pornografikë.

ShowBiz

02/04/2018 22:33

Ai tashmë do jetë një aktor filmash për të rritur, transmeton lapsi.

24-vjeçari mori pjesë në një audicion ku ishin 3 mijë vetë të pranishëm dhe u përzgjodh nga regjisori Rocco Siffredi. Iovinella në botën e pornografisë do njihet me emrin Davide Montana.