FSK rreshohet përkrah KFOR-it (Foto)

Përkrah trupave të KFOR-it janë rreshtuar edhe pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Lajme

07/08/2015 12:29

Kjo po ndodhë në ceremoninë e ndërrimit të komandës së KFOR-it në Prishtinë, ku para të pranishmëve, komandanti i deritashëm i KFOR-it, Francesco Paolo Figliuolo, është duke treguar sukseset dhe angazhimet e KFOR-it, për ruajtjen e sigurisë në Kosovë./Kosovapress/

11846414-988557861175021-1213090956-n 11846199-988558664508274-1068036199-n