FSHF – Bashkia e Shkodërs, mosmarrëveshje për ‘Loro Boriçin.

Stadiumi në të cilin do t'i zhvillojë ndeshjet Kombëtarja e Shqipërisë, akoma nuk dihet se në çfarë forme do të menaxhohet.

Sport

25/10/2015 13:14

Federata Shqiptare e Futbollit dhe Bashkia e Shkodrës, po kanë mosmarrëveshje lidhur me menaxhimin e stadiumit ‘Loro Boriçi, transmeton Lexo.al.

Edhe pse ishte parashikuar një marrëveshje mes palëve, kjo gjë nuk është arritur në mbledhjen e fundit.

Punimet për rikonstruktimin e ‘Loro Boriçi’, aktualisht janë ndërpresë nga Bashkia e Shkodrës.