Të Infektuar: 8799

Të Shëruar: 4027

Të Vdekur: 249

Frizer për të pastrehët (VIDEO)

11:17 | 1 Gusht 2016

Josh Coombes, është një frizer që posedon një sallon të madh në qendër të Londrës.

Ky 29 vjeçar e do punën që e bënë, është i famshëm dhe shumë i dashur për të gjithë, por ajo çfarë bënë ai është e veçantë dhe e paparë tek frizerët tjerë, transmeton lajmi.net.

#Bëjdiçkapërasgjë është fushata që ka nisur Josh me miqtë e tij Matt Spracklen dhe Dave Burt, kështu Josh duke kërkuar rrugëve të qytetit njerëz të pastrehë dhe u ndryshon krejtësisht pamje.

Ai thotë se përveç që ndihet vetë mirë, ai i bënë edhe të tjerët të ndihen mirë. /lajmi.net