Francezët këndojnë shqip

Një video frymëzuese dhe mbresëlënëse është postuar në youtube në tetor të 2013. Janë një grup këngëtarësh francezë, të cilët këndojnë shqip. Ata këndojnë këngën ‘Janinës ç’i panë Sytë’ e cila është njëra nga këngët labe më me emër.

Lajme

12/01/2014 12:19