Fotografitë që nuk i keni parë asnjëherë nga sulmi i 11 shtatorit 2001

12:10 | 11 Shtator 2019

Këto fotografi të pa publikuara më parë, tregojnë totalisht shkatërrimin e vendit në sulmin terrorist më 11 shtator 2001.

Sot bëhen 18 vite që kur Amerika u trondit nga sulmi më i madh terrorist, andaj edhe për hir të 18 vjetorit të këtij sulmi janë publikuar disa foto shkatërruese që e kanë ndryshuar për herë at vend.

Një fizikan i cili pretendoi që ka qenë pjesë që nga fillimi i sulmit të 11 shtatorit, ka publikuar disa fotografi që sipas tij asnjëherë nuk janë parë, raporton “Metro”, transmeton lajmi.net.

Personi në fjalë, ka punuar në një spital lokal afër kullave binjake.

Ai kishte marr pjesë si mjek vullnetar pas sulmit dhe përgjatë sulmit të 11 shtatorit.

Më shumë se 10 mijë njerëz kishin nevojë për trajtim përgjatë kësaj tragjedie.