lajmi.net

Fotografitë e vitit

Urrejtje, luftë, dhunë, vrasje, vuajtje, rezistencë, emocione, dashuri, mrekulli, e çka tjetër, e përshkuan vitin 2013, i cili ishte i pasur përplot me ngjarje. Agjencia e njohur botërore, Reuters është përkujdesur që përmes një videoje t’i përmbledh pothuajse të gjitha në një vend. Shijojini momentet më të mira dhe më të këqija të vitit që…

Lifestyle

31/12/2013 11:00

Urrejtje, luftë, dhunë, vrasje, vuajtje, rezistencë, emocione, dashuri, mrekulli, e çka tjetër, e përshkuan vitin 2013, i cili ishte i pasur përplot me ngjarje.

Agjencia e njohur botërore, Reuters është përkujdesur që përmes një videoje t’i përmbledh pothuajse të gjitha në një vend. Shijojini momentet më të mira dhe më të këqija të vitit që po e lëmë pas.

Fotografitë e vitit

Në vitin 2013 kanë ndodhur shumë ngjarje, të cilët janë kapur nga syri i aparateve të fotografëve. Pa dyshim, lufta civile në Siri ishte tema qendrore e vitit që po e lëmë pas, por nuk mbeti prapa as masakra në Kenia dhe inaugurimi i presidentit amerikan, Barack Obama. Ju ftojmë t’i shijoni fotografitë më interesante…

Lifestyle

02/12/2013 16:00

Në vitin 2013 kanë ndodhur shumë ngjarje, të cilët janë kapur nga syri i aparateve të fotografëve. Pa dyshim, lufta civile në Siri ishte tema qendrore e vitit që po e lëmë pas, por nuk mbeti prapa as masakra në Kenia dhe inaugurimi i presidentit amerikan, Barack Obama. Ju ftojmë t’i shijoni fotografitë më interesante dhe të rëndësishme të vitit 2013.

 

 

 

 

LM