Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Fotografia që është bardhë e zi, por ju mund të mendoni se është me ngjyra

8:04 | 30 Korrik 2019

Një iluzion optik i jashtëzakonshëm ka ndarë përdoruesit e internetit në dy taborre mendimesh.

Bëhet fjalë për një fotografi të publikuar bardhë e zi, të disa nxënësve të një shkolle, transmeton lajmi.net.

Fotografia tregon një grup vajzash të reja, të veshur me bluza me ngjyra të ndryshme.

Por, në një përspektivë më të ngushtë, studentët janë të “mbuluar” me vija të kuqe, blu, të verdha, portokalli dhe të gjelbra.

Një gjë e tillë thuhet se e mashtron trurin, duke i dhënë një iluzion ngjyrash të forta që shfaqen aty ku nuk ka. /Lajmi.net/