Fotografia më e pëlqyer në Instagram

Justin Bieber dhe Will Smith janë pjesë e fotografisë më të pëlqyer në rrjetin social Instagram, për vitin 2013. Fotografia e këngëtarit të ri kanadez dhe aktorit amerikan është pëlqyer nga 1,5 milionë njerëz. Ndërkaq, shtëpia e mallrave në Bangkok është vendi ku janë bërë më së shumti fotografi në Instagram për vitin që po…

ShowBiz

15/12/2013 07:00

Justin Bieber dhe Will Smith janë pjesë e fotografisë më të pëlqyer në rrjetin social Instagram, për vitin 2013. Fotografia e këngëtarit të ri kanadez dhe aktorit amerikan është pëlqyer nga 1,5 milionë njerëz.

Ndërkaq, shtëpia e mallrave në Bangkok është vendi ku janë bërë më së shumti fotografi në Instagram për vitin që po përfundon. Kurse, New Yorku është qyteti ku janë bërë më së shumti fotografi, të postuara në Instagra.

Sa u përket fjalëve më të popullarizuara në këtë rrjet social për vitin 2013, ajo është ‘Love’ (Dashuria), që u përmend në 371 miionë postime.

Me mbi 150 milionë përdorues në mbarë botën dhe afro 55 milionë fotografi të postuara çdo ditë, Instagrami është një mënyrë perfekte për ta prezantuar dukjen tuaj.