Fotografi të objekteve të forta brenda trupit të njeriut, të zbuluara me rrezet X (FOTO)

Rrezet-X janë një avancim mjekësor që i kanë ndihmuar njerëzit me dekada të tëra.

Fun

16/10/2015 14:55

Rrezet-X janë një avancim mjekësor që i kanë ndihmuar njerëzit me dekada të tëra.

Ato na japim një pamje shumë më të mirë dhe ndihmëse kur vjen puna që të gjejmë apo trajtojmë lëndimet e brendshme.

Këto makina mund të kapin disa imazhe të pabesueshme të trupit të njeriut ndërsa këto fotografi të rrezeve-X janë kapur nga mjekët përgjatë viteve.

Shikojeni më poshtë listën e pabesueshme që lajmi.net e sjell për ju:

1) Një punëtor i ndërtimtarisë aksidentalisht e kishte ngulitur një gozhdë në kafkën e tijA construction worker unknowingly embedded a four-inch nail in his skull.

2) Ky njeri ‘aksidentalisht’ e ka çarë kafkën e tij me gërshërë të krasitjesThis man accidentally impaled himself in the eye with his pruning shears.

3) Siç duket ky person ka nevojë për një manual që e mëson se si të duhet të vihen syzetI'm not sure this person know's how to use sun glasses.

4) Grabitësit e kishin sulmuar një njeri në Indi dhe si pasojë e rezistimit që ai bënte, këta ja kishin futur një shishe të qelqit në zorrë të trashëRobbers assaulted this man in India, and shoved the bottle up his rectum when he resisted. It was removed successfully.

5) Por kjo si është e mundur?I feel bad for this person.

6) Keni kujdes kur ecni…

Watch your step.

7) Ndoshta e ka ngatërruar ushqimin me pirunë e thikë

Those don't belong there.

8) E pa shpjegueshme!

How are you gonna explain this one?

9) Dhimbje e pa imagjinueshme!

I'm not sure they needed an x-ray to see this one is broken.

10) Kjo ka mundur të ndodhë edhe në Kosovë sepse shpesh mjekët i harrojnë mjetet e tyre gjatë operimeveThis is what happens when surgeons don't double check they have the same amount of tools they started with after a surgery.

/Lajmi.net