Foto familjare e Samitit të Ballkanit Perëndimor me BE mbi Planin e Ri të Rritjes

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka publikuar momentin kur liderët e Ballkanit Perëndimor janë fotografuar para Pallatit të Kongreseve, pas mbajtjes së Samitit të BE-Ballkani Perëndimor. Edhe pse ky samit i cili është i rëndësisë së madhe, pasi aty afirmohet përkrahja e BE-së për shtetet ballkanike, presidentja Osmani dhe kryeministri Kurti nuk kanë qenë prezent,…

Lajme

29/02/2024 12:07

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka publikuar momentin kur liderët e Ballkanit Perëndimor janë fotografuar para Pallatit të Kongreseve, pas mbajtjes së Samitit të BE-Ballkani Perëndimor.

Edhe pse ky samit i cili është i rëndësisë së madhe, pasi aty afirmohet përkrahja e BE-së për shtetet ballkanike, presidentja Osmani dhe kryeministri Kurti nuk kanë qenë prezent, për arsye objektive.

Foto familjare e Samitit të Ballkanit Perëndimor me BE mbi Planin e Ri të Rritjes