Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Forbes emërton artistët më të paguar për vitin 2019

8:17 | 10 Dhjetor 2019

Forbes ka zbuluar listën e saj vjetore të artistëve më të paguar.

Forbes ka zbuluar listën e saj vjetore të artistëve më të paguar.

Taylor Swift dhe Kanye West këtë vit janë në krye të listës së artistëve më të paguar, Forbes ka zbuluar listën e plotë të këngëtarëve më të paguar.

Ed Sheeran dhe The Eagles bien përkatësisht në vendin e tretë dhe të katërt, duke fituar 110 milionë USD dhe 100 milionë dollarë USD për shkak të një koncerti të jashtëzakonshëm.

Dhjetë artistët më të paguar sipas Forbes për vitin 2019:

  1. Taylor Swift (185 milionë dollarë)
  2. Kanye West (150 milionë dollarë)
  3. Ed Sheeran (110 milionë dollarë)
  4. The Eagles (100 milionë dollarë)
  5. Elton John (84 milionë dollarë)
  6. Jay Z (81 milionë dollarë)
  7. Beyonce (81 milionë dollarë)
  8. Drake (75 milionë dollarë)
  9. Diddy (70 milionë dollarë)
  10. 10Metallica (68. 5 milionë dollarë)