Flori Mumajesi, nuk ka kohë për urrejtje

Producenti i njohur Flori Mumajesi nuk ka kohë për urrejtje, ai është i zënë me gjëra tjera...

ShowBiz

13/05/2015 13:00

Kështu të paktën na ka treguar vetë ai përmes një postimi në ´Facebook´, ku ka shkruar se nuk ka kohë për të urryer, sepse është shumë i zënë me ata që e duan.

“Nuk kam kohë për të urryer ata që më urrejnë sepse jam shumë i zënë duke dashur ata që më duan, duke folur me ata që më kuptojnë dhe duke luftuar për ata që vërtetë kujdesen për mua…”, ka shkruar Flori, transmeton lajmi.net