Flokët e Erës tregojnë gjendjen e brendshme të saj!

Këngëtarja Era Istrefi ka mbajtur koncertin e saj deputues në Tiranë,duke arritur të mbledhë qindra të rinj tiranas në këtë koncert.

ShowBiz

02/06/2015 14:00

E emocionuar nga ajo turmë e madhe e njerëzve që ishin mbledhur për të,Era tha se ndjehej si në Prishtinë dhe se Tirana e frymëzon sa herë ndodhet aty.

Mes tjerash këngëtarja foli edhe për flokët e saj që e karakterizojnë duke treguar se për ngjyrën vendos në bazë të gjendjes shpirtërore të atij momenti.

“Për ngjyrën e flokëve vendosi në bazë të gjendjes së brendshme,si ndihem brenda ashtu e bëj ngjyrën e flokëve,tani i kam të bardha se ashtu po ndihem”,tha këngëtarja,transmeton Lajmi.net.
b810e631317e1db47f7b9d2fc0fdabcf_puhia
era_4194
Era-Istrefi
123