Flamuri i Kosovës midis Rusisë (Video)

Flamuri i Kosovës është duke u valëvitur midis Rusisë, edhe pse kjo e fundit nuk e ka pranuar Republikën e Kosovës si shtet.

Sport

08/08/2015 17:15

Botërori i notit këtë vit është duke u mbajtur në Kazan të Rusisë.

Dhe, Kosova po merr pjesë në këtë botëror me të drejta të barabarta me shtetet tjera.

Sipas raporteve, garuesit kosovare kanë udhëtuar me pasaporta të Kosovës edhe pse Rusia nuk i njeh as ato dokumente.

YouTube player