Fjalori i gjuhës spanjolle me një fjalë të re, i dedikohet Messit (FOTO)

Një fjalë e ri është shtuar në fjalorin e gjuhës spanjolle.

Sport

02/03/2017 17:46

Në rifreskimet e fundit që janë bërë në këtë fjalor, është shtuar edhe një fjalë, që i dedikohet enkas Lionel Messit.

‘Inmessionante’, është fjala e re në fjalorin e gjuhës spanjolle, që i referohet Messit, e që ka kuptimin e mënyrës perfekte të të luajturit futboll./Lajmi.net/

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6