Filloi operacioni kuvendar për riprocedimin e Gjykatës Speciale

Kuvendi i Kosovës ka filluar mbledhjen e vet për miratimin e ndryshimeve kushtetuese që i hapin rrugë themelimit të Gjykatës Speciale.

Lajme

03/08/2015 10:23

Kuvendi i Kosovës ka filluar mbledhjen e vet për miratimin e ndryshimeve kushtetuese që i hapin rrugë themelimit të Gjykatës Speciale.

Paraprakisht PDK dhe LDK kanë zhvilluar mbledhje me deputetët e vet, ndërkaq pritet që edhe të kaloj votimi.

Në sallën e Kuvendit të Kosovës janë të pranishëm deputetë, ministra dhe ambasadorë të shumtë.