Fifi flet sërish për “mungesën në koncerte”

E ftuar në “Më Lër të Flas”, Fifi sqaroi deklaratën e saj për pronarët e club-eve. Këngëtarja në një postim gjatë sezonit të verës, u shpreh se nuk u ftua në koncerte dhe clube. Ke pasur një problem me pronarët e club-eve në verë, ku ndër rreshta the që nuk po më marrin se jam…

ShowBiz

01/10/2023 18:45

E ftuar në “Më Lër të Flas”, Fifi sqaroi deklaratën e saj për pronarët e club-eve.

Këngëtarja në një postim gjatë sezonit të verës, u shpreh se nuk u ftua në koncerte dhe clube.

Ke pasur një problem me pronarët e club-eve në verë, ku ndër rreshta the që nuk po më marrin se jam e lirë e këta të tjerët, janë të shtrenjtë?

“Në këtë fazën që jam pas lindjes, erdhi Theo në jetë (çuni), më shihnin njerëzit sikur ‘kjo është bërë nënë tani dhe tani duhet të presë pak’. Reagimi që kam pasur ka qenë në gjaknxehtësi e sipër. Tani që flasim bashkë mendoj që pse e kam bërë, ndoshta s’është dashur të bëhet fare”, shprehet Fifi.