FIFA BEST: Tifozët e Danimarkës dhe Finlandës shpallen tifozët e vitit 2021

Sport

17/01/2022 19:53

Tifozët e Danimarkës dhe ata të Finlandës kanë fituar çmimin për tifozët e vitit 2021.

Gjithë kjo vjen pas ngjarjes së papritur që ndodhi në ndeshjen mes tyre, që përfshinte Christian Eriksen, përcjell lajmi.net.

Të dyja tifozëritë dhanë mbështetje të pashoq për Eriksen, por edhe për stafin mjekësor.

Ato sot janë shpallur tifozëritë më të mira për vitin 2021./ Lajmi.net/