Festivali i pazakontë ku meshkujt iu masin femrave gjoksin (Foto)

Në Hangzhou të Kinës, zhvillohet për çdo vit një festival, ku mblidhen beqarë e beqaresha nga vende të ndryshme.

Fun

06/08/2015 09:05

Në këtë festival, femrat duhet të shkojnë pa grim dhe me veshje sa më të thjeshta, kurse meshkujt duhet të kenë të veshura vetëm një palë pantallona të shkurta, transmeton Telegrafi.

Në mënyrë që gjithçka të duket sa më qartë dhe të mos befasohen më vonë, ata duhet të pyesin dhe të interesohen që në fillim për gjithçka.

Çfarë e bën edhe më interesant këtë festival që shfrytëzohet për njoftime, është matja e madhësisë së gjoksit të femrave, nga meshkujt e interesuar.

Këtë vit, mbi 30 mijë të pamartuar janë bërë pjesë e festivalit, teksa pritet që njëzet për qind e tyre, të përfundojnë në martesë. /Telegrafi

111(94) 222(92) 333(81) 444(63)555(48)