Festimi i mrekullueshëm i golit (Video)

Skuadra nga Bunfesliga 2, Leipzig, ka realizuar një prej festimeve më interesante të një goli që kemi parë ndonjëherë.

Sport

28/10/2014 12:04

Skuadra gjermane Leipzig ka realizuar një prej festimeve më interesante të një goli, që kemi parë ndonjëherë.

Sulmuesi amerikan Terrence Boyd duket sikur i bindi për idenë, dhe skuadra e realizoi pas një shënimi në ballafaqimin me Bochumin në kuadër të Bundesliga 2.

Golashënuesi Daniel Frahn vrapoi në drejtim të bashkëlojtarit Boyd që ishte jashtë fushës dhe ata në mënyrë të jashtëzakonshme e realizuan një rrezim në stilim e RKO-s.

Kjo është pa dyshim një prej kremtimeve më interesante të një goli që kemi parë ndonjëherë.